Info over de branche - Stukadoor Wijers

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Info over de branche


NIEUWS: Experiment laag BTW-tarief verlengd.(ook in 2016 voor stukadoors)

Voor woningen ouder dan 2 jaar kunnen wij stukadoorswerk tegen het verlaagde BTW-tarief van 6% aanbieden.Het gaat om woningen die bestemd zijn voor permanente particuliere bewoning. Het is dus niet relevant wie de eigenaar is! Dat betekent dat zowel huur-als koopwoningen onder de regeling vallen. Belangrijk is wel dat de woning ouder is dan 2 jaar.

Als een huis in meerdere fases gebouwd is ( bijvoorbeeld bij aanbouw of verbouw) moet tenminste 50% ouder zijn dan 2 jaar.

Het is zelfs zo dat het stukadoren van een nieuwe aanbouw van een oud huis onder lage tarief valt.

Het maakt niet uit of het werk binnens- of buitenshuis plaatsvindt. Garages, schuren, serres en aan- en uitbouwen komen ook in aanmerking voor het verlaagde tarief als zij op hetzelfde perceel liggen als de woning.

Reden te meer om u door ons te laten informeren over de mogelijkheden van stukadoorswerk in u woning. Wij kunnen dan voor u uitzoeken of wij het werk ook bij u tegen het verlaagde tarief kunnen aanbieden.

MARKT ONDERZOEK:
Uit onderzoek is gebleken dat mensen steeds meer de warmte en gezelligheid van hun woning prefereren en daarin meer investeren. Ook op het gebied van lijsten en ornamenten zijn wij gespecialiseerd. Het geeft nostalgie en sfeer in uw woning, waaraan wij graag een bijdrage leveren.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu